Fjällsport

Fjällsport föddes ur kärleken till klättring, alpinism, vandring och utomhusliv. Aktiviteter som kräver bra och pålitligt utrustning. Något vi också älskar.

Vi som jobbar här är aktiva inom ett eller flera av de område vi säljer utrustning för. Det borgar för att vi kan göra övervägda rekommendationer och hitta den utrustning som passar bäst för just dina behov. På något sätt är det ju skönt att köpa klätterutrustning från någon som själv hängt i samma sorts karbin.

Hos oss hittar du bara utrustning som vi själv skulle använda. Från varumärken som vi litar på och ofta har lång erfarenhet av. Vi skulle aldrig sälja en pryl som vi inte själv skulle ta med oss till den lokala klätterväggen, vandringsleden eller expeditionen till Svalbard (vi säljer dock inga isbjörnsgevär).

”På något sätt är det ju skönt att köpa klätterutrustning från någon som själv hängt i samma sorts karbin.”

Padde – Fjällsport

Att vår butik ligger mitt i stadskärnan gör att vi är lätttillgängliga. Hos oss kan du alltid glida förbi med en fråga, en undran eller rent av bara tjöta (ljuga) lite över en kopp kaffe om dina senaste bravader i Långtbortistan.

Vi älskar också feedback på de grejor du köpt hos oss.  Vi tror på ett kollektivt lärande och utbyte. Vi känner att vi är en del av alla våra kunders äventyr. När du lämnar butiken med den där jackan för en resa till Chmaonix. Då är ju vi med litegrann. Återkom gärna och berätta hur den där jackan uppförde den gången det blev lite styvt väder på Breche Du Tacul.

Letar du efter något speciellt?

På Fjällsport försöker vi ha ett så brett sortiment som möjligt från av alla våra leverantörer. Ibland kan det vara så att vi inte lagerför vissa varor eller att de är slut i butiken. Oftast är det inga problem att beställa dessa från leverantören och vi hjälper givetvis till med det.

Kontakta oss